Doornbosch BPI - Inspiratie voor verandering

Doornbosch Assessment centers

Doornbosch heeft inmiddels een goede reputatie opgebouwd als het gaat om assessment & development centers. Wij ontvangen veel aanvragen voor ontwikkel- en selectie assessments uit het (internationaal) bedrijfsleven, overheid, financiële instellingen en non-profit organisaties.
Vanwege ons grote internationale netwerk (BPI Group) testen wij vaak lijnmanagers, expats, executives (vanaf director level tot en met senior VP of general manager) en kandidaten voor functiegroepen als HR, IT, Legal en Finance.

Met behulp van capaciteiten tests, persoonlijkheidstesten en praktijkopdrachten wordt inzicht verkregen in intellectuele capaciteiten, persoonlijkheid en competenties van de deelnemer en de (on)mogelijkheden voor toekomstige ontwikkeling. Ervaren consultants, assessoren en psychologen toetsen dit beeld vervolgens aan een vooraf geformuleerde vraagstelling. De uitslag is soms verrassend, maar altijd verhelderend.

Assessments in soorten en maten

Van korte competentiescans tot een volledig executive assessment

Door de afgelopen jaren heen hebben wij op basis van onze veelzijdige ervaring met ontwikkel- en selectie assessments en ons Online Testplatform, de flexibiliteit om voor al uw functiegroepen een passend assessment te ontwikkelen. Van korte competentiescans voor uitvoerend personeel tot een volledig executive assessment & development center voor een senior VP, wij hebben het in huis.

Directe feedback

Bij al onze assessments houden wij op de dag zelf een mondelinge nabespreking met de opdrachtgever en de kandidaat. Zo zorgen wij voor een directe feedback. U ontvangt de rapportage binnen 5 werkdagen na het assessment. De conclusies en aanbevelingen uit dit rapport kunnen gebruikt worden in een coaching traject om goed te focussen op de ontwikkelingskansen van de kandidaat.

Doornbosch voert veelal assessments uit onder verantwoordelijkheid van een psycholoog die zich verbonden heeft aan de NIP-code. Hierdoor zijn opdrachtgever en deelnemer verzekerd van een individuele behandeling en zorgvuldige procedure.

Assessments in verschillende sectoren

Wij hebben ervaring met assessments in sectoren als de Bouw, Automotive, Zorg, Media, Overheid (Rijk en gemeenten) en Internationaal Bedrijfsleven (corporate culture).

Onder uw aandacht

Informeel beïnvloeden door Doornbosch BPI

Training

Persoonlijk leiderschap en invloed

Wie in deze snel veranderende tijden invloed wil kunnen blijven uitoefenen op zijn omgeving en organisatie, zal verantwoording moeten nemen voor zijn eigen ontwikkeling en moeten investeren in persoonlijk leiderschap. >>


Loopbaan na Politiek Doornbosch BPI

Loopbaan na politiek

Loopbaan coaching voor politieke ambtsdragers

Doornbosch Loopbaan verzorgt al jaren outplacement, coaching en loopbaanbegeleiding voor politiek ambtsdragers zoals wethouders, burgemeesters en Tweede Kamer leden. >>

Disclaimer | Sitemap | (c) Doornbosch Loopbaanmanagement 2016